AfterlightImage 2.JPG

BENITA

Jag föddes 1983 och bor i Stockholm tillsammans med min familj som består av min sambo Staffan, våra två gemensamma barn Freja 4.5 år och Filippa 2 år och mina bonustjejer.

Jag har alltid arbetat med träning och friskvård. Om jag inte har stått i vattnet och lärt barn att simma så har du hittat mig instruerandes i gruppträningssalen eller i full fart på gymgolvet. Jag har även arbetat som platschef på gym och blivit tilldelad priser för mitt engagemang och förmåga att prestera när det gäller.
De uppgifter jag tar mig an tar jag på allvar!

När Freja föddes i slutet av 2016 kände jag att jag saknade ett forum där man kunde umgås och träna tillsammans med andra föräldralediga och idéen till "Aktiv Barnvagnspromenad" föddes. Den 15 maj 2017 tog 4 mammor med bebisar den första promenaden och idag, sommaren 2020, är vi ca 30-50st som ses varje måndag!

Det var också under den första föräldraledigheten som jag bestämde mig för att säga upp mig, bli egenföretagare och sätta mig i skolbänken igen. Idag är jag åter föräldraledig, men denna gången en  fysioterapeutstudent med siktet inställt på kvinnohälsa med ambitionen om att en dag driva mitt egna hälsocenter!

_____________________________________________________________________________________________________


UTBILDINGAR

Lic. Personlig Tränare
Lic. Kostrådgivare

Fysioterapeutstudent termin 5/6

Hälsopedagog Lillsved

MammaMagetränare

Mentorskapsprogram Kvinnohälsa med Mia Fernando & Emma Regberg

Stark, Glad, Gravid - utbildning med Maria Wigbrandt

UPPDRAG OCH MERITER

Grundare Aktiv Barnvagnspromenad

Nominerad till Guldhjärtat Årets Förebild 2019, 2020

Vattengympainstruktör Sturebadet
Gravidvattengympainstruktör Babygruppen