Cross Fit Class
 

PT  ONLINE

BOOTCAMP MAMA


Du har varit på din efterkontroll och känner dig sugen på att starta upp din träning på ett sätt anpassat efter graviditet & förlossning.

I den slutna FB-gruppen kommer du inte bara få träningstips & pepp av andra, utan också unika erbjudanden för att göra din träning bättre & roligare!

Om träningen: Passen släpps måndag/onsdag/fredag kl. 9.00 där vi under 30-45min tränar hela kroppen, men med olika fokusområden från gång till gång - alltid med mammakroppen i fokus! Det kommer att finnas olika förslag på övningar så du kör på en nivå som passar dig. Inga redskap behövs, men om du vill kan du komplettera med träningsmatta & miniband.

Passen kommer att ligga uppe under hela veckan så du kan träna hur många gånger du vill, när en ny vecka startar så raderas dom.

Anmälan: Swisha 400:- till 123 372 47 XX och märk betalningen med ditt namn + MAMA. Tryck sedan på knappen nedan som tar dig till den slutna FB-gruppen och vänta på att bli insläppt. 


12 pass på 4 veckor (inget startdatum satt)
Pris: 400:-

BOOTCAMP

Perfekt för dig som vill kunna träna när det passar dig!  I den slutna FB-gruppen kommer du inte bara få träningstips & pepp av andra, utan också unika erbjudanden för att göra din träning bättre & roligare!

Om träningen: Passen släpps måndag/onsdag/fredag kl. 9.00 där vi under 30-45min tränar hela kroppen, men med olika fokusområden från gång till gång. Det kommer att finnas olika förslag på övningar så du kör på en nivå som passar dig. Inga redskap behövs, men om du vill kan du komplettera med träningsmatta & miniband.
Passen kommer att ligga uppe under hela veckan så du kan träna hur många gånger du vill, när en ny vecka startar så raderas dom.

Anmälan: Swisha 400:- till 123 372 47 XX och märk betalningen med ditt namn. Tryck sedan på knappen nedan som tar dig till den slutna FB-gruppen och vänta på att bli insläppt. 


12 pass på 4 veckor (inget startdatum satt)

Pris: 400:-

FÄRDIGA PROGRAM

För dig som har ett specifikt mål och har tillgång till gym/träningsredskap.

Välj mellan:

  • Stark core

  • Fokus ben & rumpa

Programmet innehåller 3 upplägg med specifik fokus på det du önskar och som du kan kombinera med din träning.

Pris: 995:-/program

INDIVIDUELLT PROGRAM

För dig som behöver stöttning i din träning och som vill ha ett helt individuellt program byggt utefter dina önskemål och förutsättningar, ex:

  • Komma igång efter uppehåll

  • Börja träna efter förlossning

Vi har kontinuerlig kontakt under din träningsperiod för att på ett smidigt sätt följa upp din träning för att och justera när det behövs för ett hållbart resultat!


4 veckor
Pris: 1500:-

om du väljer att fortsätta i ytterligare 4 veckor blir ditt pris 1200:-/period

 

©2020 av Min sida. Skapat med Wix.com